fbpx
skip to Main Content

Recensies

Word jij ook een tevreden klant met je eigen professionele website?

Zo trots op mijn website! Dankjewel toppers bij IT-Pack!

De service van IT-Pack is TOP!
Ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan IT-Pack!
Er werd steeds met de glimlach en het nodige geduld rekening gehouden met al mijn (soms moeilijke) wensen qua layout. Zeer snelle respons bij vragen en degelijke en verstaanbare uitleg. De website is PERFECT en dit dan nog voor een democratische prijs.
Dankjewel!

Dien van IntroMuse

Het is plezierig samenwerken met hen, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer

it-pack, heeft mijn website gemaakt, helemaal naar mijn smaak, en geen enkele aanpassing was hem teveel. Hij heeft mij veel tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Hij heeft mij ook op weg geholpen met mijn eerste facebookadvertentie. En de moeite gedaan om mijn website vrij snel bovenaan te krijgen, als mensen bepaalde zoekwoorden ingeven. Telkens ik een it-gelinkte vraag heb, roep ik zijn hulp in. En bijna altijd krijg ik de juiste tip om weer snel verder te kunnen. Dit alles dan ook nog voor een heel faire prijs!
Het is plezierig samenwerken met hem, ik zou hem dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer!

Heidi van Beyond Control

Een persoonlijke aanpak met dat tikkeltje extra

Aan het begin van de zomer kozen wij als vereniging (Campinaria) voor IT-Pack om onze nieuwe website te maken. Nu we het begin van het academiejaar naderen, is deze bijna af, en we hebben allesbehalve spijt van onze keuze. Er werd niet alleen rekening gehouden met al onze wensen, maar daarbovenop kregen we nog extra informatica-tips om onze werking te automatiseren en te verbeteren. Kortom, IT-Pack is het totaalpakket dat elk bedrijf of elke vereniging nodig heeft om optimaal te functioneren in de 21ste eeuw!

Tom van Campinaria

Wil je een website laten maken?

Een website laten maken kost bij sommige bureau’s al snel enkele 1000 euro’s. Wij maken uw website al voor een voordelig en vast tarief…

Dus geen verborgen kosten!

Onze prijzen zijn exl. btw

Onderhoud

Ook een website heeft onderhoud nodig. Wij bieden dit aan voor slechts 9 euro per maand. We zorgen dat de website up-to-date blijft en dat de website elke dag een back-up krijgt. Hierin zit ook support en vragen over de website!

Extra opties

Wij bieden ook nog extra opties bovenop de standaard pakketten van hierboven!

1 uur aanpassingen per maand

Wordt jouw website veel gewijzigd? Pak deze optie erbij voor slechts 25 euro per maand. Een uur werk bij ons kost normaal 35 euro! Let op: voor 2 uur is het dus ook maar 50 euro.

Adverteren

Wij kunnen ook helpen met het maken van advertenties op Google en Facebook! Prijzen beginnen vanaf 50 euro per maand.

Nieuwsbrief

Wil je gebruik maken van een nieuwsbrief? Dat kan! Wij zorgen voor alles voor slechs een initiële kost van 60 euro. Dit zit standaard in ons premiumpakket

Teksten laten schrijven

Ook wij kunnen teksten laten schrijven voor de website, zodat de website hoog scoort in Google! Neem contact op voor een offerte.

Fotografie / videografie

Wil je professionele foto’s voor je website? Voor 35 euro per uur (inc. btw) komen wij prachtige foto’s nemen van jou en jouw zaak!

Grafische vormgeving

Op zoek naar iemand die folders of andere zaken maakt? Ook dat doen wij! Neem contact op met ons voor een offerte!

Beheer zelf je website!

Wij maken gebruik van WordPress, dit laat je toe om je website volledig zelf te beheren! Maar geen nood, als iets niet lukt zijn wij er altijd om je te helpen!

Ons Team

Laten we eens praten!

Als je nog met vragen zit, kan je zeker eens met ons contact opnemen op het nummer: 04 74 69 73 57 of via mail: info@itpack.be. Je kan ook altijd ons contactformulier invullen:

15 + 5 =

Back To Top