fbpx
skip to Main Content

Zit je ook met een beperkt budget, maar heb je nood aan professionele diensten en persoonlijk contact? Welkom bij IT-Pack!

automatisatie

Heb je het gevoel dat je onderneming efficiënter kan werken met behulp van software? 

webdesign

Op zoek naar een nieuwe website of onderhoud voor je oude website?

grafische vormgeving

Op zoek naar professionele brochures, flyers, posters of andere grafische zaken?

fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw producten of events in een mooi kader plaatst?

Vindbaarheid in Google

Is je website niet goed vindbaar op Google of haal je niet genoeg klanten door je website? 

marketing

Wil je meer klanten halen met Google Adwords of Facebook advertenties?

Neem gerust contact met ons op

We willen je graag helpen jouw onderneming te doen groeien met een beperkt budget. Laten we eens afspreken en kijken hoe we jou kunnen helpen. Natuurlijk helemaal vrijblijvend!

Recensies

Word jij ook een tevreden klant met je eigen professionele website?

Zo trots op mijn website! Dankjewel toppers bij IT-Pack!

De service van IT-Pack is TOP!
Ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan IT-Pack!
Er werd steeds met de glimlach en het nodige geduld rekening gehouden met al mijn (soms moeilijke) wensen qua layout. Zeer snelle respons bij vragen en degelijke en verstaanbare uitleg. De website is PERFECT en dit dan nog voor een democratische prijs.
Dankjewel!

Dien van IntroMuse

Het is plezierig samenwerken met hen, ik zou ze dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer

it-pack, heeft mijn website gemaakt, helemaal naar mijn smaak, en geen enkele aanpassing was hem teveel. Hij heeft mij veel tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Hij heeft mij ook op weg geholpen met mijn eerste facebookadvertentie. En de moeite gedaan om mijn website vrij snel bovenaan te krijgen, als mensen bepaalde zoekwoorden ingeven. Telkens ik een it-gelinkte vraag heb, roep ik zijn hulp in. En bijna altijd krijg ik de juiste tip om weer snel verder te kunnen. Dit alles dan ook nog voor een heel faire prijs!
Het is plezierig samenwerken met hem, ik zou hem dan ook ten zeerste aanraden als je op zoek bent naar een wat professionelere websitebouwer!

Heidi van Beyond Control

Een persoonlijke aanpak met dat tikkeltje extra

Aan het begin van de zomer kozen wij als vereniging (Campinaria) voor IT-Pack om onze nieuwe website te maken. Nu we het begin van het academiejaar naderen, is deze bijna af, en we hebben allesbehalve spijt van onze keuze. Er werd niet alleen rekening gehouden met al onze wensen, maar daarbovenop kregen we nog extra informatica-tips om onze werking te automatiseren en te verbeteren. Kortom, IT-Pack is het totaalpakket dat elk bedrijf of elke vereniging nodig heeft om optimaal te functioneren in de 21ste eeuw!

Tom van Campinaria

Als je hulp nodig hebt omtrent webdesign, grafische vormgeving, automatisering van je onderneming, marketing of fotografie, IT-pack is het juiste adres!

Wat doen we juist

Wij koppelen een student met de juiste talenten, studierichting en skillset aan een bedrijf. Vervolgens helpt de student de onderneming, in samenwerking met een team van andere studenten die achter de schermen met elkaar in contact staan dit. De onderneming betaalt maar één student (dit is zoals een freelancer, je hoeft je niet druk te maken in contracten), maar krijgt er een heel netwerk voor in de plaats onderscheid ons van de huidige freelance platformen zoals Fiverr en UpWork. Daarnaast werken we niet 9-5, maar werken we op alle mogelijke uren en onze prijzen zijn goedkoper, dit onderscheidt ons van andere firma’s 

.

Laten we eens praten!

Als je nog met vragen zit, kan je zeker eens met ons contact opnemen op het nummer: 04 74 69 73 57 of via mail: info@itpack.be. Je kan ook altijd ons contactformulier invullen:

4 + 1 =

Back To Top