fbpx
skip to Main Content

PC Hulp op afstand

De pc dokter van IT-pack komt graag bij jou je pc herstellen of met ons computerhulp aan huis systeem. Tegenwoordig werken we in zestien verschillende gemeentes in provincie Antwerpen. Woon je in een andere provincie of denk je dat jouw computer- of smartphoneprobleem ook telefonisch kan worden geholpen? Dan kun je bij ons ook hulp op afstand aanvragen.

Telefonische hulp bij computerproblemen is de perfecte manier om je apparaat efficiënt en snel weer aan de praat te krijgen. Onze specialisten zijn ware wizkids op bijna elk gebied van technologie en elektronica. Zij zullen je via de PC Hulplijn stap voor stap begeleiden in het herstellen van je computer of smartphone. Daarnaast zul je ook leren hoe jij in het vervolg zelf Ook voor vragen over hardware (zoals printers) en het maken of aanpassen van je website kun je ons bellen. Omdat wij werken met een no cure no pay-systeem betaal je bij ons alleen wanneer je probleem is opgelost. Zo weet je zeker dat je alleen optimale service kunt verwachten.

De pc dokter aan huis en op afstand kost eenmalig 19 euro per halfuur of 35 euro per uur. Denk je vaker hulp nodig te hebben? Dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten. Een eenpersoonsabonnement heb je al voor 50 euro per jaar. Je kunt ons hiermee onbeperkt bellen met je IT-problemen. Daarnaast voeren wij twee computerchecks voor je uit en krijg je 10% korting op huisbezoeken. Woon je samen met huisgenoten of heb je een groot gezien? Dan sluit je al voor 119,95 euro per jaar een gezinsabonnement af waarbij je maar liefst vier computerchecks krijgt. Twijfel je toch nog? Dan kun je ook voor eenmalig 35 euro een kennismakingsabonnement voor drie maanden afsluiten. Hierin zitten 75 belminuten en één computercheck inbegrepen. Aanvragen kan via het contactformulier.

Back To Top