fbpx
skip to Main Content

Pc herstellen aan huis

Welkom bij IT-Pack, de voordeligste als het gaat om pc’s herstellen aan huis.

Veel mensen gebruiken hun pc, laptop, tablet of smartphone dagelijks. Het is dan ook erg vervelend als zich een probleem voordoet waardoor het apparaat (deels) onbruikbaar is. Gelukkig hoeft het geen tijdrovend of duur grapje te zijn om je apparaat te herstellen. Ben je op zoek naar snelle service tegen een transparante prijs? Dan heb je de juiste website voor je. De pc dokters van IT-pack zijn gespecialiseerd in hulp aan huis, waardoor je zelf niets anders hoeft te doen dan de afspraak inplannen.

Wie zijn wij?

IT-pack is een organisatie bestaande uit studenten in de richting IT. Dit kan gaan over software ontwikkelen tot aan webdesign. Door de veelzijdigheid van onze studenten zijn wij van alle markten thuis en mogen zij zich vol trots ‘pc dokter’ noemen. Want dat is wat wij doen: wij maken pc’s niet alleen, wij maken ze beter. Nadat onze specialist bij je langs is geweest is je probleem namelijk niet alleen verholpen, maar leer je ook hoe je in het vervolg een terugkerend probleem zelf kunt oplossen.

Wat bieden wij aan?

Wij vinden het belangrijk dat wij excellente en volledige service leveren. Juist daarom hoef je niet naar ons adres te komen, maar sturen wij de juiste persoon naar jou. Of het nu gaat om het opkuisen van het apparaat of virussen verwijderen van uw pc, je kunt bij ons terecht. De pc dokter aan huis zal je pc herstellen en waar mogelijk verbetering doorvoeren. Omdat wij werken met een no cure no pay-constructie, weet je zeker dat je alleen betaalt als je pc weer optimaal functioneert.

IMG_20190301_224001
computer herstellingen

Eenmalig of een abonnement

IT-pack staat voor transparantie en voordelige prijzen. Wij vinden dat een pc herstellen aan huis helemaal niet duur hoeft te zijn, en precies daarom kun je bij ons ook een abonnement afsluiten. Zo krijg je voor een zachte prijs per jaar van ons één of meerdere computerchecks en korting op workshops. Natuurlijk kun je ook op ons bouwen zonder abonnement. Je betaalt dan altijd eenmalig een vaste prijs per uur. Liever hulp op afstand? Dat kan ook!

Back To Top