fbpx
skip to Main Content

PC Dokter

Hé daar, welkom op onze website. Ben je op zoek naar IT-hulp, heb je advies nodig of wil je je eigen website opzetten? Dan zit je hier goed!

Onze PC dokter doet aan huisbezoeken

Computer- of smartphoneproblemen? Geen zorgen, met de snelle service van IT-pack is dat zo verholpen. Wij helpen je graag met een persoonlijke aanpak, wat wil zeggen dat we bij jou aan huis komen om je apparaten te herstellen. Je kunt ons contacteren voor het verwijderen van virussen, het installeren van hardware en software, het sneller maken van je apparaat en nog veel meer… En wist je al dat onze PC dokter je ook helpt met het bouwen en onderhouden van je website? Deze dokters sturen je niet naar de apotheek en plaatsen je al helemaal niet in quarantaine, want ze komen gewoon bij jou langs. Benieuwd wat je van ons kan verwachten? Hier vind je al onze diensten terug.

Onze services: persoonlijk, pijlsnel en precies

Persoonlijk
Bliksemsnel
Precies

IT-pack biedt meer aan dan alleen computerhulp. Na het herstellen van je pc of smartphone leert onze specialist jou namelijk hoe je het in het vervolg zelf kan doen. Hoewel we je graag helpen, zien we onze klanten liever op weg naar een stukje zelfstandigheid. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan draaien in een samenleving waar technologie centraal staan, kun je bij ons ook terecht voor workshops op maat. Samen met de leden van je vereniging of met je collega’s leer je op locatie van onze PC dokter alles wat er te leren valt over een onderwerp dat jij zelf bepaalt! Je kunt hierbij denken aan basiscursussen als het leren omgaan met Android toestellen tot programmeerworkshops voor de meer ervaren personen.

IT-hulp in voordelig formaat

Bij de PC dokters van IT-pack kun je zowel voor hulp in huis als hulp op afstand terecht. Wil je dus liever telefonisch te woord gestaan worden? Dan kun je ons bereiken op onze PC Hulplijn. Onze tarieven zijn opgenomen in abonnementen, maar je kunt uiteraard ook zonder abonnement hulp van ons verwachten. Onze uurprijs voor eenmalige services staat vast op 35 euro. Voor hetzelfde bedrag kun je een kennismakingsabonnement voor drie maanden afsluiten waarbij je ook nog een gratis computercheck krijgt. Ben je overtuigd van onze service? Dan kun je kiezen voor een eenpersoonsabonnement of een gezinsabonnement (ideaal voor vier personen!). Kijk bij onze tarieven voor meer informatie.

Vragen, opmerkingen of afspraak inplannen? Contacteer ons hier .

Back To Top