fbpx
skip to Main Content

IT Workshops

Geplande workshops

Hoe een applicatie verwijderen van je android smartphone

Werken met je Android smartphone of tablet

Waar: KAVKA Oudaan 14
Wanneer: 13 juli 2019, 13:00-16:00
Kostprijs: €15
Inschrijving: Klik hier

Werken met IT

je komt er bijna niet meer omheen. In je bedrijf of vereniging zul je elke dag te maken krijgen met computers, tablets, applicaties en andere technologische snufjes. Niet iedereen weet hoe hij precies om moet gaan met al deze elektronica en door de bomen het bos niet meer zien is een vaak voorkomend kwaaltje. Het bijwonen van een workshop met je bedrijf of vereniging draagt bij aan de effectiviteit en kennis van je leden.

Tijdens een workshop leer je samen met je leden of collega’s nieuwe vaardigheden en kom je te weten hoe je die nieuwe kennis kunt implementeren in je dagelijkse werkzaamheden. Met één van onze IT-workshops til je je werk of activiteiten naar een nieuw (technologisch) niveau. Heb je eenmaal wat IT-vaardigheden onder de knie, dan kan het alleen maar beter gaan. Alles wat je leert kun je vervolgens zelf weer overbrengen aan nieuwe leden of staf, waardoor iedereen mee kan draaien. Daarnaast doe je bij een workshop misschien wel inspiratie op voor de toekomst!

En niet te vergeten: een workshop bijwonen is ook nog eens heel leuk! Het is een dagje weg van kantoor om jezelf te verbeteren samen met mensen die dezelfde interesses of passie delen. Kortom: een workshop van IT-pack is altijd een goed idee.

Over welk onderwerp wil je iets bijleren? Stuur ons een bericht en wij maken voor jou een workshop op maat. Onze specialisten staan klaar om samen met jou een fantastische workshop te organiseren. Je krijgt vervolgens een op maat gemaakte offerte toegestuurd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ‘leren werken met je Android smartphone en tablet’?

Een workshop aanvragen kan via ons contactformulier op de website en per e-mail. Vergeet hierbij niet de naam van je organisatie, het aantal deelnemers en het gewenste onderwerp te vermelden.

Back To Top