fbpx
skip to Main Content

PC & IT-hulp voor organisaties

Of je organisatie nu groot of klein is, een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Met een website hoef je geen brochures meer te drukken, want je visitekaartje is nu digitaal te vinden. Door een goede website zullen potentiele klanten jou benaderen in plaats van andersom. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat een website waarde toevoegt aan je bedrijf. Klanten zien jou sneller als professioneel en betrouwbaar als je dit ook op internet uitstraalt.

Het web heeft miljoenen gebruikers en je kunt er dus vanuit gaat dat honderden, misschien wel duizenden mensen, jouw bedrijf gaan zien. Je website geeft je de mogelijkheid om mensen te beïnvloeden in hun keuze. Je kunt als een pauw je veren laten zien, want een website is ook direct jouw portfolio. Iedereen mag zien waar jij trots op bent. De pc dokter van IT-pack zal jou en je bedrijf helpen met het opzetten en onderhouden van je website.

Webdesign

Of het nu gaat om het bouwen of vernieuwen van je website, wij pakken het voor jou voordelig en professioneel aan. Je hebt al een standaard contactwebsite voor een zacht prijsje, maar ook voor je webshop of andere applicaties ben je bij IT-pack aan het juiste adres.

Website onderhouden

Na het bouwen blijft je website in goede handen. Je kunt ervoor kiezen je website zelf te onderhouden, maar mocht dit niet lukken of vind je dit een tijdrovende klus dan zullen onze specialisten je op elk gebied bijstaan. Met onze snelle service kun je erop vertrouwen dat jouw site altijd volledige up to date is.

Computerhulp

Problemen met de bedrijfscomputers of andere vragen? Wij helpen je met plezier verder!

Applicaties

Heb je een applicatie-idee voor je bedrijf of vereniging? Laat het ons weten! Onze pc dokters maken naast websites op maat gemaakte applicaties voor zowel computers als smartphones.

Back To Top