fbpx
skip to Main Content

Onze IT-Diensten

Virus laten verwijderen

Heb je zonder jouw weten een rare e-mail gestuurd naar je collega’s, krijg je ineens vreemde pop-ups in je browser of is je computer merkbaar langzamer? Als je computer niet goed beveiligd is, kun je te maken krijgen met virussen die je pc ernstig kunnen aantasten. Geen zorgen, onze pc dokter aan huis weet precies hoe hij virussen kan verwijderen van je computer of smartphone. Ook kun je bij IT-pack terecht voor advies over pc onderhoud en beveiliging.

IT Aankoopadvies

Heb je een nieuwe laptop, tablet of smartphone nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? Moet jouw nieuwe technologisch snufje aan bepaalde eisen voldoen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is niet gek met het ruime aanbod van tegenwoordig. Geen zorgen, wij adviseren je graag. Telefonisch of per mail zoeken de specialisten van IT-pack met jou mee naar de beste keuze. Weer een hele zorg minder dus! Wij werken samen met Coolblue om onze klanten de beste producten en levering aan te bieden!

Opkuisen van je PC en Smartphone

Elk apparaat zal na verloop van tijd snelheid verliezen. Dit betekent niet dat je direct een nieuwe laptop of smartphone moet aanschaffen: vaak is het enkel een kwestie van opkuisen om je apparaat weer naar behoren te laten werken. Wij komen graag bij je langs om je apparaat een vliegensvlugge snelheidsboost te geven en je pc te herstellen, zodat jij weer een hele tijd op top speed kunt surfen.

Hardware uitbreiden

Je computer of laptop kan traag worden als er behoefte is aan extra geheugen. Hoe meer werkgeheugen de computer heeft, hoe meer hij informatie zal kunnen verwerken. Dit betekent kortgezegd dat jij langer op een snel apparaat kunt blijven werken. Onze student zal bepalen of jouw pc extra RAM-geheugen nodig heeft en kan dit direct plaatsen. Ook voor het plaatsen van videokaarten en SSD-schijven kun je bij onze terecht.

Computer reparatie

IT-Pack is gespecialiseerd is allerlei soorten computerproblemen. Werkt je pc niet naar behoren, maar weet je niet precies hoe dit kan? Is hij bijvoorbeeld ineens heel traag of doet een programma het niet meer? Geen nood, onze pc dokters aan huis zijn voorbereid op de meest uiteenlopende situaties. Je kunt op ons rekenen voor computer reparatie en herstellen. Jij neemt contact met ons op, wij doen de rest.

Smartphoneproblemen oplossen

Ook bij problemen met uw smartphone kunt u contact met ons opnemen. Trage smartphones zijn voor onze specialisten geen uitdaging, wij helpen je graag verder om uw GSM weer naar behoren te laten werken. En niet alleen maken wij je smartphone weer sneller, ook voor softwareproblemen kun je altijd bij ons terecht. Stuur ons een mailtje of bel onze hulplijn voor meer informatie.

Software- en hardwareinstallaties

Heb je net een nieuwe laptop, printer of andere hardware gekocht, en kom je niet uit het installatieproces? Of wil je tijd besparen aan het installatieproces? Dan heeft IT-Pack de perfecte oplossing voor jou. Wij helpen je namelijk maar al te graag met het installeren van al je apparaten. Jij hoeft alleen de afspraak te maken. Van kabeltjes ontwarren tot het installeren van software, je kunt rekenen op inclusieve service. Uiteraard gaat onze pc dokter aan huis niet weg tot jij helemaal op de hoogte bent van het gebruik van je nieuwe apparaat.

IT-hulp aan huis

Heb je behoefte aan IT-hulp of advies? Zowel in de vorm van een abonnement als voor een vaste prijs per uur kunt u op onze pc dokters rekenen Je hoeft zelf nergens heen, want onze specialist komt op locatie je pc herstellen met computerhulp aan huis. Of het nu gaat om een virus op uw laptop of een trage GSM, onze studenten worden opgeleid tot ware allround IT-experts. Wil je liever telefonisch geholpen worden? Dat kan ook! Maak hiervoor een afspraak om onze PC Hulplijn te contacteren.

Workshops

Is het tijd om de IT-skills van je leden wat op te kuisen? Speciaal voor verenigingen biedt IT-pack informaticaworkshops aan. Van basisvaardigheden tot webdesign, jij kiest het onderwerp en wij zorgen dat één van onze gespecialiseerde studenten klaar staat. Dat is de persoonlijke aanpak van IT-pack. Kortom, deze workshop gaan je leden niet snel vergeten! Aanmelden kan via ons contactformulier – vergeet hierbij niet het gewenste onderwerp en enkele voorkeursdata te vermelden. Bekijk hier onze workshops!

Maken van websites

Je website is je visitekaartje, dus natuurlijk wil je dat jouw pagina er verwelkomend en professioneel uitziet. Efficiënte en voordelige websites, daar staan wij bekend om. Onze snelle service en transparante tarieven is wat ons onderscheid van de menigte. Wil je een persoonlijke website of een bedrijfspagina? Alles is mogelijk. Je hebt al een contactwebsite voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor webshops en andere applicaties kun je bij ons terecht. Vul ons contactformulier in met je wensen en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Overig

Heb je een vraag of een probleem dat niet in de lijst staat? Wij kijken er graag naar! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze IT-Diensten
Back To Top