fbpx
skip to Main Content

Computerhulp aan huis

Welkom op de website van IT-Pack, leuk dat je ons gevonden hebt! Hier ben je aan het juiste adres voor computerhulp aan huis.
Betaal enkel als het probleem is opgelost!

Over IT-Pack

IT-Pack logo

IT-Pack is een enthousiast bedrijf met PC dokters in alle soorten en maten. What’s in a name: een PC dokter is, zoals de naam het al zegt, een expert die jouw computer- en smartphoneproblemen komt oplossen. En dat doet hij bij jou thuis. Je hoeft dus helemaal niet ver te reizen om je computer weer naar behoren te laten werken. Jij maakt de afspraak en wij doen de rest. En hoe graag we het ook doen, we zorgen altijd dat we niet volgende week al weer bij je op de stoep hoeven te staan. Je leert van onze specialist namelijk ook hoe jij in de toekomst je computer zelf kunt repareren.

Waarom computerhulp aan huis?

Computerhulp aan huis is een persoonlijke aanpak die net dat stukje extra service biedt. Op afstand kunnen we heel veel doen, maar de meest efficiënte manier van computerproblemen tackelen blijft toch echt als we het apparaat daadwerkelijk voor ons hebben. We kunnen dan samen met jou precies uitzoeken wat de oorzaak van het probleem is en zorgen dat deze voor altijd verdwijnt. En wist je al dat je bij ons evenveel betaalt voor hulp aan huis als hulp op afstand? Kijk maar eens bij onze tarieven .

Onze dienstverlening is meer dan wat je gewend bent

Naast computers kun je natuurlijk ook bij ons terecht met je smartphone, tablet of laptop. Of beter gezegd: wij komen ook bij jou terecht voor al je overige vragen. Wil je bijvoorbeeld iets installeren maar ben je door alle kabeltjes het einde zoek? Of is je smartphone ineens erg traag? Laat het ons weten en wij kijken er graag naar. Je kunt overigens ook bij ons terecht voor advies over producten, het maken en onderhouden van je website en op maat gemaakte workshops. Kortom: wij staan voor je klaar.

Contacteer ons

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen of wil je direct een afspraak inplannen? Vul dan hier ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om je zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn willen we je vragen om je naam, adres, contactgevens en verzoek in te vullen. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@www.itpack.be, ons telefonisch bereiken op 0474 69 73 57 of ons een berichtje sturen op onze contact pagina.

Back To Top