Hier vindt u de producten die wij aanbevelen

Waarom linken onze producten naar Coolblue?

Wij vinden dat Coolblue de beste computerwinkel is van de omstreken. Waarom? Ze leveren elke dag aan huis, ze hebben fysieke winkels en wij vinden hun terugname policy fantastisch. Ongeacht de reden van retourneren, ze nemen het altijd terug mits de verpakking niet al te beschadigt is. Wij zelf bestellen onze tools altijd via Coolblue en we zijn zeker en vast tevreden. Daarom werken we graag met hun samen.

Advies op maat

We geven ook volledig advies op maat! Neem contact op met ons en we bespreken uw opties.

Computers

Een hedendaagse laptop waar je alleen e-mails op opent, surft of eens een video kijkt hoeft niet veel te kosten. Hieronder vindt u onze favoriete keuzes!

Acer Aspire 3 A315-41-R2UX Azerty

Waarom: 256 Gb SSD zorgt ervoor dat je laptop snel is opgestart en bevat genoeg geheugen zodat je jouw foto’s kunt opslaan! De 8 Gb ram en processor is genoeg voor een vlotte werking met de computer. De 15’6 inch scherm is een niet te klein en niet te groot, ideaal dus! Een laptop onder de 600 euro waar je weer enkele jaren mee voort kan!
Prijs: €569 599
Bekijk product

HP 15-db0182nb Azerty

Waarom: Een goedkope maar krachtige laptop. Deze laptop is ideaal om lang mee te werken zonder oplader en de batterij laadt ook enorm snel op. De 15.6 inch scherm zorgt voor een ideale grootte van beeld. 256 Gb SSD zorgt ervoor dat je laptop snel is opgestart en bevat genoeg geheugen zodat je jouw foto’s kunt opslaan! De 8 Gb ram en processor is genoeg voor een vlotte werking met de computer.
Prijs: €479 499
Bekijk product

Tablets

Ben je aan het zoeken naar een tablet? Dit zijn volgens onze specialisten de tablets met de beste prijs kwaliteit verhouding!

Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB Wifi Zwart

Waarom: Samsung is een bedrijf dat al lang bestaat en goede producten aflevert. Deze tablet is zeker een van deze geweldige producten! Een tablet onder de 200 euro en het is zijn geld waard. 32 Gb geheugen is genoeg voor foto’s en apps op te zetten. Bovendien is het nog uitbreidbaar tot 200 Gb! Het heeft ook een snelle processor dat zorgt voor een vlotte werking.
Prijs: €179
Bekijk product

Apple iPad (2018) 32GB Wifi Space Gray

Waarom: Voor de Apple fans onder ons, is dit een fantastisch toestel. Met 32 Gb geheugen kom je al een lang eind! De batterijen van Ipad’s zijn altijd geweldig en ook hun snelheid is goed. Een ideaal toestel als je van IOS houdt!
Prijs: €329
Bekijk product

Externe Harde Schijf

Heb je net genoeg ruimte op je computer? Koop dan een externe harde schijf. Hiermee kan je backups maken van al je documenten, zodat je bestanden veilig zijn. 500Gb zal zeker wel genoeg zijn, maar als je zeker weet dat je meer nodig hebt, pak dan de SSD van 1Tb!

Samsung Portable T5 500GB

Waarom: Samsung is een uitstekend merk. Als je kijkt naar de reviews dat mensen zetten bij dit product ben je direct verkocht. Ook wij gebruiken dit type voor al onze backups, zeker een aanrader!
Prijs: €179
Bekijk product

Samsung Portable T5 1TB

Waarom: Samsung is een uitstekend merk. Als je kijkt naar de reviews dat mensen zetten bij dit product ben je direct verkocht. Ook wij gebruiken dit type voor al onze backups, zeker een aanrader!
Prijs: €239
Bekijk product

Blijf niet zitten met je probleem

Neem nu contact met ons op en we lossen je IT probleem op! We helpen je aan huis of van op afstand.